onsdag 8 februari 2012

Älska fisk!


Till huvudrätt blev det halstrad röding med morötter, ärtor och en sås med rostad vitlök och timjan.

Fisk rockar! Bilden gör det inte däremot, men det får ni köpa.

Så mycket att jag är för mätt för att skriva upp receptet. Just nu sitter Alex och vräker i sig.
Det är bra. Ungar behöver äta riktig mat och inte massa E212.

Ni får helt enkelt använda fantasin om ni ska laga det. Hur svårt kan det vara?
Stek fisk, koka grönsaker och gör en sås.
Tillagningstid, tja, 16,5 minuter kanske.

Så där Jägare-bloggen dag 1: Check!

3 kommentarer:

  1. Kul med en ny jakt- och matblogg!

    SvaraRadera
  2. Men så himla gott det ser ut! Hittade din nya blogg genom Älflugornas Herre. Kommer att titta in här igen :)) MVH Susanne

    SvaraRadera